Σεισμοσ Μυτιληνη / Σεισμός στη Λέσβο: Τι λέει στο enikos.gr ο Ευθύμιος Λέκκας : Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.

Σεισμοσ Μυτιληνη / Σεισμός στη Λέσβο: Τι λέει στο enikos.gr ο Ευθύμιος Λέκκας : Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.. Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Μυτιλήνη: Ξεπερνούν τα 1000 τα μη κατοικήσιμα κτίσματα από ...
Μυτιλήνη: Ξεπερνούν τα 1000 τα μη κατοικήσιμα κτίσματα από ... from cdn.cnngreece.gr
Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Σεισμός έντασης σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών 3,2 βαθμών της κλίμακας. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και.

Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. .'θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει. Σεισμός 3,2 ρίχτερ έγινε στη μυτιλήνη και ήταν ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο:

Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη.

Ο σεισμός στη Βρίσα το 2017 και... η ιστορία που ...
Ο σεισμός στη Βρίσα το 2017 και... η ιστορία που ... from www.lesvosnews.net
Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα.

Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Ο σεισμός έγινε αισθητός και. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Σεισμός έντασης σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών 3,2 βαθμών της κλίμακας. Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της μυτιλήνης μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,1 ρίχτερ που έπληξε το νησί το απόγευμα της δευτέρας. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης.

5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.

Σεισμός στη Μυτιλήνη: 3,5 Ρίχτερ χτύπησαν το νησί - Στα 5 ...
Σεισμός στη Μυτιλήνη: 3,5 Ρίχτερ χτύπησαν το νησί - Στα 5 ... from www.newsit.gr
Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. .'θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη.

Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική.

Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά σεισμοσ. Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της μυτιλήνης μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,1 ρίχτερ που έπληξε το νησί το απόγευμα της δευτέρας.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama